Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×Details

Submitted on
July 22, 2013
Image Size
1.0 MB
Resolution
900×584
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
411
Favourites
32 (who?)
Comments
41
Downloads
0
×
What a great game that is. by Tippakidutus What a great game that is. by Tippakidutus
ah, finally a photo from Animecon x. I have no idea why i'm so unlucky because my cosplay was falling apart, i screwed up my makeup and I forgot so many things at home. But otherwise it was fun.

Photographer: ~Riinsan
Add a Comment:
 
:iconyukimurafan:
Aivan mahtava kuva! ='D 
Reply
:icontippakidutus:
Haha, kiitos! 8D
Reply
:iconyukimurafan:
Taisin muuten ottaa sinusta kuvan Animeconissa. On aina jotenkin niin mahtava olo coneissa, jos siellä on joku Supernaturalissa esiintyvä hahmo!
Reply
:icontippakidutus:
Jep, samaa mieltä! Ihanaa nähdä kun suomalaisetkin on alkaneet cossimaan Supernaturaalista. Animeconissa ei tosin ollut kyllä paljoa, ainakaan itse en nähnyt, mikä hieman yllätti.
Mutta uskon et Desuconissa tulee olemaan perinteisesti aika paljon kyseisestä sarjasta. Jos nyt sinne pääsen, niin pitää varata paljon tilaa kameraan, kun käyn kiertämässä ottamassa kaikista kuvan :'DD
Reply
:iconyukimurafan:
Oli kyllä pieni pettymys, kun Animeconissa ei tainut juurikaan olla SPN cossaajia. Onneksi sentään sinä sait vedettyä Casin kamppeet niskaan! Itselläni ja kaverillani olisi tarkoitus cossia Deania ja Castielia ensi vuoden Traconissa! (= 

Reply
:icontippakidutus:
Kävi kyllä tiukille, että sain cossit ajoissa valmiiksi, kun niitä itse tapahtumapaikallakin jouduin vielä ompelemaan kasaan. :--DD  Tuli kyllä turkasen kuuma, Castielilla on sen verran vaatetta päällä, ja silloinhan olikin aika lämmin. Vaikka totesinkin, etten enään koskaan vedä noita cosseja uusiksi, niin kyllä se mieli muuttu jo parissa päivässä, varmasti tulen pyörimään coneihin uudelleen Castielina ja monenmoista uutta SPN cossia on unelmana tehdä!
Mutta hei, hienoa, että teilläkin on suunnitelmana SPN cossit! Suomeen tarvitaankin niitä lisää. Minä sitten ensi vuoden Traconissa yritän bongata teidät! c:
Reply
:iconyukimurafan:
Voin vain uskoa, että meinasi olla ongelmia kuumuuden kanssa. Minä meinasin kuolla kigurumini sisälle sen kuumuuden takia. Voin siis vain kuvitella millaista on olla muutaman paidan ja takin + housujen sisällä, huhhuh! 
Mukava kuulla muuten, että aiot cossata Castielia uudemman kerran. Mahtavaa! Toivottavasti satun olemaan silloin samassa conissa :3
Joo pitää ensin katsoa saanko hilattua itseni Tampereelle, kun täältä on niin turkasen pitkä matka sinne, mutta tein päätöksen, etten ostele turhia ostoksia vaan säästän kaikki rahat coneihin ja cosseihin~ 
Reply
:icontippakidutus:
Huh, kigurumit on kyllä tuskaa pitää kesällä. (ja minä idiootti laitoin vielä paksut farkut kigun alle. yh) Mutta cosplayn puolesta kyllä uskaltaa tehdä uhrauksia, mukavat ihmiset ja hauskanpito korvaa kaiken. c:

Toivotaa näin! Pitääkin vähän alkaa karsimaan näitä conikäyntejä koulun ja rahan vuoksi, mutta parhaani yritän kierrellä ainakin isoimmat conit. Täältäkin on joka puolelle niin pitkä matka ettei sellaisia joka päivä voi tehdä. (Mutta silti sitä jaksetaan raahautua joka puolelle suomea conien perässä, koska ne on ainoita kertoja, kun oikeasti poistun talosta ja vähän sosialisoidun.) Pitääkin kohta alkaa päättämään cosseja tulevaan Traconiin ja FanFestiin. Ei ole ihan meikän vahvuus tuo päättäminen. :--D Voin jopa joutua ottamaan ompelukoneen esille ja väsätä uudet cossit.
Reply
(1 Reply)
:iconhillopurkkimorso:
hillopurkkiMORSO Jul 23, 2013  Hobbyist Traditional Artist
Tämähän on mahtava kuva! 8D
Reply
:iconooanchanoo:
oOAnChanOo Jul 22, 2013  Hobbyist Photographer

oh no hahahahahaha :D

how cool xD!

Reply
Add a Comment: